Resultaat 13–22 van de 22 resultaten wordt getoond

Gehaktballen in Belgische biersaus
not rated 12,50 per één persoons portie
Verder lezen
Courgetti pesto met kip en cherrytomaatjes
Courgetti pesto met kip en cherrytomaatjes

Dit gerecht maak ik met spaghetti gemaakt van courgette, courgetti of zucchetti genoemd. Met een spiraalsnijder wordt de courgette in lange, dunne slierten gesneden. Deze worden heel kort gekookt, waardoor alle smaken behouden blijven. Dit is een koolhydraat- en gluten arm gerecht. Dit gerecht wordt bereid in een keuken waar ook producten met gluten worden bereid. De groene pesto wordt zelf bereid en bevat geen pijnboompitten maar macademianoten.

Waardering 5.00 uit 5
12,50 per één persoons portie
In winkelmand
Indiase vis met chili-tomatensaus en uitjes
not rated 12,50 per één persoons portie
Verder lezen
Chorizo en inktvis met Griekse couscous salade
not rated 12,50 per één persoons portie
Verder lezen
Spaans stoofpotje van inktvis
Spaans stoofpotje van inktvis

Juni 2016 was ik in Valencia en heb dar een heerlijk stoofpotje gegeten met inktvis. Ik ben nog op zoek naar een recept om dit gerecht te maken. Tijdens mijn zoektocht kwam ik dit recept tegen op bijzonderspaans.nl. Een heerlijke zomers stoofpotje met inktvis gestoofd in witte wijn en met saffraan. Een lekkere stoof dat wordt gegeten met witte rijst.

De foto is van de website. Zodra ik een eigen foto heb, wordt deze vervangen.

not rated 12,50 per één persoons portie
Verder lezen
Confit de canard avec pommes de terres et haricot verts
Confit de canard avec pommes de terres et haricot verts

Nadat ik in oktober naar Frankrijk ben geweest, moest er toch zeker confit de canard gegeten worden. En dit heerlijke gerecht wil ik graag met jullie delen. Lekker krokant velletje aan de eend, heerlijk gebakken aardappeltjes in een beetje eendenvet en verse, knapperige haricot verts. Geserveerd met een huisgemaakt mayonaise.

not rated 12,50 per één persoons portie
Verder lezen