Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond



budget pakket
- Onbeperkt koffie, thee, frisdrank, bronwater en vers fruit.
- Nadat het aantal personen is gekozen, wordt de zaalhuur a € 167,00 excl. 21% BTW toegevoegd (nu € 10,00 korting!).
- Zaalhuur met gebruik van flip-over, beamer en scherm, WIFI en geluidsinstallatie

business pakket
- Onbeperkt koffie, thee, frisdrank, bronwater en vers fruit.
- Een volledig verzorgde lunch met verse soep, verse salade, twee luxe belegde broodjes, een glas biologische melk en een glas biologische jus d’orange
- Nadat het aantal personen is gekozen, wordt de zaalhuur a € 167,00 excl. 21% BTW toegevoegd (nu €10,00 korting!).
- Zaalhuur met gebruik van flip-over, beamer en scherm, WIFI en geluidsinstallatie


Lasagne van courgette met gehakt, aubergine en Mozzarella
Een vers gemaakte lasagne waarin de traditionele lasagnebladen zijn vervangen door dun gesneden courgette. Deze worden eerst kort geroosterd waardoor ze een lekkere smaak mee krijgen. De saus is uiteraard ook zelf gemaakt en er gaat heerlijk lamsgehakt in.


luxe pakket
- Onbeperkt koffie, thee, frisdrank, bronwater en vers fruit.
- Een volledig verzorgd ontbijt met een verse croissant, een gekookt eitje, een belegd broodje of een bakje kwark, een glas biologische melk en een glas biologische jus d’orange.
- Een volledig verzorgde lunch met verse soep, verse salade, twee luxe belegde broodjes, een glas biologische melk en een glas jus d’orange
- Een volledig verzorgd drie gangen diner. De samenstelling van het menu wordt in overleg gedaan.
- Nadat het aantal personen is gekozen, wordt de zaalhuur a € 167,00 excl. 21% BTW toegevoegd (nu € 10,00 korting!).
- Zaalhuur met gebruik van flip-over, beamer en scherm, WIFI en geluidsinstallatie

Spaans stoofpotje van inktvis
Juni 2016 was ik in Valencia en heb dar een heerlijk stoofpotje gegeten met inktvis. Ik ben nog op zoek naar een recept om dit gerecht te maken. Tijdens mijn zoektocht kwam ik dit recept tegen op bijzonderspaans.nl. Een heerlijke zomers stoofpotje met inktvis gestoofd in witte wijn en met saffraan. Een lekkere stoof dat wordt gegeten met witte rijst.
De foto is van de website. Zodra ik een eigen foto heb, wordt deze vervangen.


Ketjap tofu met nasi goreng (vegetarisch)
Een van de gerechten die ik nu nog geregeld maak en eet en die mij heel erg aan vroeger doet denken, is Nasi Goreng. Mijn moeder maakte geregeld Nasi of Bami Goreng. Zij maakte er dan ook zelfgemaakte satésaus bij en dat was extra lekker. Ik dacht dat ik toen wel wat gewend was qua pittige saté saus. Tot ik op een verjaardag bij een meisje bij mij uit de klas (Surinaamse roots) de zelfgemaakte satésaus met zelfgemaakte sambal mocht proeven. Haar moeder waarschuwde mij nog, maar ik was toch wel wat gewend! Nou, deze was echt heel erg heet!


