wat maken wij zoal?

kok-rood-200Al mijn hele leven heb ik passie voor de goede dingen van het leven, waaronder lekker en gezond eten. Ik heb al heel vroeg geleerd te koken en daar heb ik nu veel profijt van. Al jaren kook ik met veel plezier en succes voor vrienden en familie, en nu wil ik deze kookkunsten graag delen met anderen.

bezorgen-paars-200Bestellen kan tot 's ochtends 08.30 uur. Ik koop alle ingrediënten vers en bereid op de dag van bezorgen de maaltijd. De maaltijden worden gekoeld geleverd. En kies je voor de nieuwsbrief, dan bestel je altijd op tijd! Voor bedrijven gelden andere voorwaarden. Klik op catering bedrijf voor meer info.

bezorgen-blue-200Ik bezorg jouw maaltijd koud in Amersfoort of Leusden. Bij je thuis, op je werk of waar je ook bent voor € 1,00 per bestelling. Je kan zelf een voorkeur aangeven hoe laat het bezorgd moet worden. Je krijgt er een duidelijke opwarm instructie bij voor de magnetron en voor oven. Binnen een half uur zit je aan tafel.

milieu-green-200De verpakkingen van de maaltijden zijn allemaal van recyclebaar materiaal gemaakt. Het huis wordt verwarmd en er wordt gekookt met gas van Greenchoice. Ook de elektriciteit is van hen en is afkomstig van windenergie. Al het afval wordt zorgvuldig gescheiden.

hygiene-yellowGoede hygiëne is van groot belang als je met voedsel werkt. Uiteraard voldoe ik aan alle gestelde eisen. Ik heb de cursus HACCP gevolgd. Ik werk in een aparte werkruimte / keuken waar alle bereidingen plaats vinden en waar alles direct gekoeld kan worden in de koelkast.

wie zijn wij?

Ron Kamping

eigenaar

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Al mijn hele leven houd ik van het Bourgondische leven: genieten van lekker eten, lekkere wijn, goed gezelschap. Hierbij hoort het om de tijd te nemen om een goed gerecht te bereiden. Consequentie is wel dat ik daardoor geen pakjes, zakjes of andere voorbereid … lees meer